https://www.cemsan-epo.com/wp-content/uploads/2021/05/cemsanbreadc.jpg

Hakkımızda

2006 yılından bu yana elektrik ve otomasyon faaliyetlerini elektrik bölümü olarak gerçekleştirirken, 2009 yılından itibaren Çemsan Endüstriyel Proses ve Otomasyon A.Ş. olarak Çemsan grup şirketler çatısı altında devam ettirmekteyiz.

Schneider Electric ‘e ait Şalt (Alçak Gerilim ve Orta Gerilim), Driver ve PLC / DCS sistemlerinde endüstriyel otomasyon sistem entegretörleri alliance partner olarak destek vermekte ve aynı zamanda ürünlerin satışını gerçekleştirmekteyiz.

Biz, sürekli değişen ekonomik koşullara uygun bir üretim anlayışına ve atıl olanı etkin olana dönüştürme ilkesine inanıyoruz.

Çemsan olarak yeni dünya ekonomisinde etkin bir varlık gösterebilmek adına mevcut alanları etkin şekilde kullanmanın, azami kapasite ve en az maliyetle çevreye saygılı bir üretim yapmanın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle tek bir birimden anahtar teslim tam bir fabrikaya kadar her büyüklüğe aynı önem, kalite ve saygıyla bakıyor, son derece esnek bir ürün çeşitliliği sunmak için çalışıyoruz.

Hizmetlerimizin sonrasını ve geleceğini de en az bugün kadar önemsiyoruz. Çemsan’da biz, sizin istekleriniz doğrultusunda bir hizmet ve ilişkiye inanıyoruz.

Grup Şirketler tarihçemiz şu şekildedir;

Çemsan olarak, 1988 yılından beri yüksek teknolojili üretim tesisleri konusunda, dünya çapında anahtar teslim hizmetler sunuyoruz.

1950’li yıllarda değirmen kurulumu yapan değerli büyüğümüz, Gani AÇILDI’nın attığı tohumlar üzerine, 1988 yılında şu anki yönetim kurulu başkanımız olan Sedat AÇILDI tarafından kurulan Çemsan, üç kuşaktır mühendislik yapan bir ailenin eseri olarak günümüz iş dünyasının esnek koşullarına ve son teknolojinin getirdiği yüksek kalitede sistemlere hızla ayak uyduran profesyonel bir kurum olarak hizmet veriyor. Her gün büyüyen ve profesyonelleşen bir çalışma anlayışıyla ilerlediğimiz Çemsan’da, güncel dünyanın isteklerine cevap verebilecek kapasite ve kalitedeki tam entegre 35.000m2’lik tesisimizle sektörde öncü konumumuzu koruyoruz.

Çemsan olarak ayrıca pompa endüstrisindeki uzmanlığı 18. yüzyıla, en eski buhar pompalarına kadar uzanan FLOWSERVE’ün yıllardır Türkiye distribütörlüğünü başarı ile yürütmekteyiz. Flowserve müşterilerin bir üründen çok daha fazlasını sunan bir partnere ihtiyaç duyduğunun bilincinde olarak sıvı aktarımı ve kontrolündeki en zorlu şart ve problemleri çözmek için dünyanın en önemli, petrol, kimya, enerji, su ve diğer sektörlerdeki son kullanıcı ve ekipman sağlayıcıları ile çalışmaktadır.

MİSYON

Müşterilerimizin kârlılığını arttırıp üretim maliyetlerini düşürecek otomasyon sistemlerini hayata geçirmek, bu sistemleri kalıcı hale getirerek sürekli desteklemek veya mevcut sistemlerini geliştirmek amacıyla sistemimizi sürekli yenilenir ve modernize edilir hale getirmek. Bunun sonucunda pazar payımızın arttırılmasına katkıda bulunmaktır.

VİZYON

Otomasyon sektöründe ülkemizde lider, dünya pazarında ise tanınır ve tercih edilir bir firma olmaktır.